Contact

MDS Nederland voor al uw IT gerelateerde zaken en meer, veel meer

Adres

Vliegenstein 42
8051 VE Hattem

Telefoon

Verkoop en support:
Mobiel: 06 – 360 18 306

Contactformulier

Websitedesign

Het ontwerp van je website is van groot belang. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk – zoals de bezoeker het ziet, maar ook is van belang hoe een bezoeker wordt ontvangen. Staan de deuren op de juiste plaats en worden de bezoekers goed begeleid (genavigeerd) door uw “gebouw” en voelt hij/zij zich welkom. Krijgt en vindt hij/zij de juiste informatie.

Websiteonderhoud

Voor het onderhoud van je website bieden wij drie pakketten aan. Van een BASISonderhoudspakket naar een STANDAARDonderhoudspakket tot een PREMIUMonderhoudspakket waarin alles zit wat je nodig heeft voor een degelijke en veilige website.

Webhosting en domeinnamen

Betaalbare webhosting voor je bedrijf inclusief een mooi en SEO vriendelijk domeinnaam? Alles met gratis SSL!

Bedrijfsvideo's

Een aansprekende en korte bedrijfsvideo om je bedrijf, product of evenement te presenteren? Ook dat kan samen met MDS Nederland.

Flyers, posters enz.

Voor het onder de aandacht brengen van een bepaald evenement, activiteit of informatie bieden wij je de mogelijkheid om een schitterende flyer voor je te ontwerpen.

Logo ontwerp

Een mooi en veelzeggend logo is een goede manier om je als bedrijf te presenteren aan je klanten. Een afbeelding die “vertaald” waar je bedrijf voor staat kunnen wij je aanbieden. Afhankelijk van de complexiteit maken we ook gebruik van partners.

Computerhulp

Eerste hulp bij problemen met je PC of laptop met OS Windows of Linux Op dit moment verlenen wij geen hulp aan Apple computers en laptops. MDS kan kleine problemen snel oplossen bij je thuis of eventueel via een online verbinding met speciale software. Zijn de problemen te groot dan lossen we het op een andere manier op, maar we zullen het oplossen.

MDS Nederland

Vliegenstein 42
8051 VE Hattem