Elegant Themes en Divi

Het Divi Theme van Elegant Themes

Bij MDS Nederland maken wij met name gebruik van het thema Divi (affiliate link) van Elegant Themes. Dit thema en visuele builder voor WordPress heeft veel mogelijkheden voor het ontwerpen en onderhouden van een goed ogende en mobielvriendelijke website.

Ook voor de klant is deze visuele builder een verademing om mee te werken. Eenvoudig kan de klant – indien gewenst – kleine wijzigingen aanbrengen. Denk daarbij dan vooral aan kleine tekstwijzigingen of kleine wijzigingen aan de layout. Maar natuurlijk kun je dat ook aan ons overlaten zodat jij verder kan met dat waar je goed in bent!
Dat is al mogelijk met het eerste en goedkoopste onderhoudscontract MDS START. Kijk hier voor meer informatie.

Divi en de vele mogelijkheden

Het thema Divi zit barstens vol met mogelijkheden. In het begin kan het best wel eens overweldigend zijn. Zeker de afgelopen tijd. Want bijna wekelijks kwamen er nieuwe mogelijkheden bij en mocht je je thema weer updaten. Dat updaten ging niet altijd goed, maar in de meeste gevallen wel. Als je een onderhoudscontract hebt dan zorgen wij er gratis voor dat alles veilig en zonder problemen wordt aangepast naar de nieuwste versie van het thema!

Nu zijn die nieuwe mogelijkheden sinds versie 4.0 wel zeer prettig. In onderstaande afbeelding en video zie je een overzicht van slechts enkele mogelijkheden.

Divi en de vele layouts

Naast dat Divi veel mogelijkheden heeft voor het ontwerpen van creatieve en mobielvriendelijke website, heeft het ook vele standaard layouts beschikbaar. Met een mooie layout kun je eenvoudig een mooie start maken met je pagina.

Je kunt een layout die je eenmaal gekozen hebt en ingeladen makkelijk aanpassen naar je eigen smaak. Kleuren kun je aanpassen naar je eigen kleurenpalet. Ook kun je alleen een bepaalde sectie, regel of module kiezen door de overige delen van de geïmporteerde layout te verwijderen.

Hieronder een aantal van de vele layouts die Elegant Themes te bieden heeft en die bijna wekelijks wordt aangevuld met nieuwe layouts passende in deze tijd. Ook zijn er specifieke layouts per branche. Als je een bruiloftswebsite wilt ontwerpen of een website voor een bakker, deze zijn er allemaal.

Als je bij MDS Nederland een onderhoudscontract heb afgesloten en je website is door ons ontworpen met Divi dan wordt je Divi thema ook gratis door ons onderhouden en ververst naar de nieuwste versie. Uiteraard testen we eerst de nieuwste versie op een testomgeving voordat we je website updaten!

Hier vind je meer informatie over de verschillende onderhoudscontracten en hier de prijzen.

0 Comments