Het Project

De website van De Rivier Therapie in Zalk was aan vervanging toe. Het was niet mobielvriendelijk, niet meer geupdate en oogde ouderwets. 
Dat vinden wij natuurlijk een mooie uitdaging om er weer een frisse website van te maken met nieuwe layout en nieuwe kleuren.

  • Thema Divi
  • Webdesign, Webhosting, Domeinnaam
  • 2019

01.

Zo zag de oude website er uit.

Niet meer van deze tijd omdat het niet mobielvriendelijk was en tevens was er geen SSL certificaat geïnstalleerd (het groene slotje).

02.

In het begin hadden wij een subdomein aangemaakt onder de huidige domein van onze klant. Echter bleek al snel dat de webhosting niet voldoende ruimte bood voor een subdomein met een WordPress installatie.
Wij hebben onze eigen webhosting aangeboden en in de eerste instap webhosting MDS START was al ruim voldoende voor De Rivier Therapie.
Wil je ook webhosting van MDS Nederland? Kijk dan bij services en het onderdeel webhosting voor meer informatie.

Wij maken altijd op ons eigen domein websitevoorjouwbedrijf.nl een subdomein aan waar wij de nieuwe website voor onze klanten verder ontwikkelen. Zo ook voor onze klant De Rivier Therapie.

03.

Omdat de meeste teksten al beschikbaar waren van de oude website en slechts gedeeltelijk moesten worden aangepast, waren we redelijk snel klaar. In de meeste gevallen gaat de meeste tijd zitten in het maken van goede (en ook SEO vriendelijke) teksten.

Wel waren veel nieuwe en actuele afbeeldingen nodig. Afbeeldingen die wij ook graag voor onze klanten verzorgen.

Na een aantal voorstellen en wijzigingen in de layout en type afbeeldingen is de website gekopieerd van onze ontwikkelomgeving naar www.deriviertherapie.nl.

04.

Meestal maken wij voor onze eigen promotie een filmpje en plaatsen dat op social media.

Bekijk hieronder het filmpje:

Als je ook graag een mooi filmpje voor je product of bedrijf wil, kijk dan nu bij services en het onderdeel video.

Zie hieronder een aantal afbeeldingen van de opgeleverde website of ga direcet online kijken op www.deriviertherapie.nl.