ons-werk-website-mirjamkarssen.nl

Het Project

Begin 2020, de website van de psychosociale therapeut Mirjam Karssen (mijn echtgenote) kon wel een opfris beurt gebruiken. Tevens was er behoefte aan een webshop voor o.a. haar boeken en andere digitale producten die ze graag via haar website wil verkopen. In de toekomst komen er steeds meer producten bij, ook digitaal zoals ontspanningsoefeningen een dergelijke.

  • Thema Divi, WooCommerce
  • Webshop, Webdesign, Webhosting, Domeinnaam
  • 2020

01.

In de eerste fase werden de nieuwe kleuren bepaald en hoe de winkel voor haar boeken en andere (toekomstige) projecten er uit zouden komen te zien.

02.

Wij maken altijd op ons eigen domein websitevoorjouwbedrijf.nl een subdomein aan waar wij de nieuwe website voor onze klanten verder ontwikkelen.

In een subdomein werd de website ontwikkeld met Divi en de nieuwe Divi Theme Builder. Voor de webshop hebben wij de bekende plugin WooCommerce gebruikt.

Nagenoeg alle bestaande pagina’s zijn ook weer aanwezig in de nieuwe website.
Er is een bestaande layout van Divi gekozen en de eigen kleuren en lettertypes zijn toegepast.

03.

Veel teksten zijn opnieuw herschreven en veel aandacht is besteed aan goede SEO teksten en focus zoekwoorden. Alle informatie op de oude website is overzichtelijker geplaatst in de nieuwe website. Zodat bezoekers snel de benodige informatie kunnen vinden.

Ook is de nieuwe blog aangepast aan de nieuwe kleuren en website.

Voor de nieuwsbrief abonnementen is de plugin MailPoet (premium versie) gebruikt.

04.

Meestal maken wij voor onze eigen promotie een filmpje en plaatsen dat op social media. Zo ook voor deze website van Mirjam Karssen – Gaan voor Herstel.

Bekijk hieronder het filmpje:

Als je ook graag een mooi filmpje voor je product of bedrijf wil, kijk dan bij services en het onderdeel video.

Zie hieronder een aantal afbeeldingen van de opgeleverde website of ga direcet online kijken op www.mirjamkarssen.nl.