ons-werk-website-sphinxhattem.nl-mds-nederland

Het Project

Al in 2019 had ik contact met de plaatselijke Grillroom Sphinx, omdat wij daar regelmatig de verrukkelijke pizza’s bestelden. Op een bepaald moment gaf ik de eigenaar mijn visitekaartje omdat ik de toen huidige website, zeer oud vond. Het was niet responsive en vrij eenvoudig.

Maar het heeft vrij lange geduurd voordat ik uiteindelijk de opdracht kreeg voor het maken van de nieuwe website inclusief nieuw drukwerk voor de menukaart.

  • Thema Divi, met css en JS.
  • Webdesign, Drukwerk
  • 2021

01.

In de eerste fase werd eerst alle nieuwe nummers met de juiste omschrijvingen bedacht en in overleg met Grillroom Sphinx besproken. Website en drukwerk moet uiteraard overeenkomen. En de nieuwe prijzen moesten eveneens worden bepaald.

02.

Ook voor dit project hebben wij op ons eigen domein websitevoorjouwbedrijf.nl een subdomein aangemaakt waar wij de nieuwe website voor onze klant verder ontwikkelen.

In dat subdomein werd de website ontwikkeld met Divi en de nieuwe Divi Theme Builder. 

Alles van de oude website is niet meer overgezet naar de nieuwe. Een complete makeover!

Er is een bestaande layout van Divi gekozen en de eigen kleuren en lettertypes zijn toegepast. Verder zijn er diverse css aanpassingen geweest en ook Javascript voor het speciale menu.

03.

Nadat alle teksten met omschrijvingen en bedragen definitief waren bepaald zijn wij begonnen met het ontwerpen van in eerste instantie de menukaart voor de afhaal.

En daarna de menukaart voor het restaurant en vervolgens de menukaart op groot formaat achter het glas bij de ingang.

04.

Het eind resultaat mag er zijn. Een website en drukwerk geheel op elkaar afgestemd.

Zie hieronder een slider met afbeeldingen van de opgeleverde website of ga direct online kijken op Grillroom Sphinx Hattem.

Daaronder verschillende afbeeldingen van het geleverde drukwerk bestaande uit de afhaal menukaart (flyer), poster voor aan het raam en de menukaart voor het restaurant.

Wil je ook specifiek drukwerk voor je bedrijf, neem geheel vrijblijvend contant op of kijk even Services – Flyer e.d.

Afbeeldingen van de website (onepage)

Afbeeldingen van het drukwerk

Poster raam

Voorzijde Flyer

Achterzijde Flyer