Het Project

Voor een nieuw te starten bedrijf in Nunspeet hebben wij een nieuwe website en een logo ontwikkeld. De naam van het bedrijf is ‘Praktijk voor Persoonlijke Groei‘ en het domeinnaam dat wij voor haar hebben geregistreerd is www.nunspeet-therapie.nl.
Vanuit “niets” hebben wij voor haar een frisse en kleurrijke website gemaakt die eveneens goed te bekijken is op tablet en mobiel.

  • Thema Divi
  • Webdesign, Webhosting, Domeinnaam
  • 2019

01.

Op basis van handgeschreven teksten en diverse gesprekken met de eigenares van Praktijk voor Persoonlijke Groei zijn wij aan de slag gegaan.
Eerst worden de hoofdonderdelen bedacht aan de hand van haar input en vervolgens maken wij de verschillende pagina’s en vullen deze met inhoud.

02.

Wij maken altijd op ons eigen domein websitevoorjouwbedrijf.nl een subdomein aan waar wij de nieuwe website voor onze klanten verder ontwikkelen.

Ook hebben onze eigen webhosting mogen toepassen. Voor deze website MDS BASIS.
Wil je ook webhosting van MDS Nederland? Kijk dan bij services en het onderdeel webhosting voor meer informatie.

03.

Omdat wij de meeste teksten zelf moesten uitschrijven op basis handgeschreven teksten, waren we daar redelijk druk mee. Vooral omdat wij goede (en ook SEO vriendelijke) teksten willen schrijven om goed te worden gevonden met Google en andere zoekmachines.

Ook moesten alle afbeeldingen gezocht worden die passen bij de verschillende hoofdonderdelen en pagina’s. Je plaats natuurlijk niet een natuurfoto bij een onderwerp als Kinderloosheid of Relatie Therapie.

Na een aantal voorstellen en wijzigingen in de layout en type afbeeldingen is de website gekopieerd van onze ontwikkelomgeving naar www.nunspeet-therapie.nl.

04.

Meestal maken wij voor onze eigen promotie een filmpje en plaatsen dat op social media. Zo ook voor deze website van Praktijk voor Persoonlijke Groei.

Bekijk hieronder het filmpje:

Als je ook graag een mooi filmpje voor je product of bedrijf wil, kijk dan nu bij services en het onderdeel video.

Zie hieronder een aantal afbeeldingen van de opgeleverde website of ga direcet online kijken op www.nunspeet-therapie.nl.