SERVICES

Overzicht van alle services die Multi Discipline Services je te bieden heeft

Webdesign - en ontwikkeling

Webhosting en domeinnamen

Websiteonderhoud/ onderhoudscontract

Computerhulp online of op locatie

Video voor je organisatie of event

Ontwerp van logo, flyer, enz.

We kunnen je organisatie helpen met diverse soorten van disciplines

webdesign / webhosting / onderhoud website / computerhulp / bedrijfsvideo / logo / flyer / visitekaartje

Diverse disciplines onder één dak met korte lijnen en hulp totdat we je verder hebben geholpen

hoe dan?

Webdesign en – ontwikkeling

Het ontwerp van je website is van groot belang. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk – zoals de bezoeker het ziet, maar ook is van belang hoe een bezoeker wordt ontvangen. Staan de deuren op de juiste plaats en worden de bezoekers goed begeleid (genavigeerd) door je “gebouw” en voelt de bezoeker zich welkom. Krijg en vind je potentiële klant de juiste informatie?

Het Design

Samen ontwikkelen en ontwerpen wij de website die past bij je bedrijf en organisatie. Het eventueel aanwezige design van je huidig bedrijf nemen we mee in het ontwerp of wij ontwikkelen het logo e.d. ook voor je bedrijf.

SEO - gevonden worden

Wordt de website ook goed gevonden via zoekwebsites als Google, Bing en andere? Het CMS (Content Management Systeem) wat MDS gebruikt is WordPress en dat samen met het thema Divi van Elegant Themes vormt een goede basis voor gebruikersvriendelijkheid en goede performance op het gebied van webdesign en SEO.

Webhosting en Domeinnamen

Zonder webhosting en een domeinnaam geen website. En daarom biedt MDS Nederland ook de mogelijkheid om de webhosting en domeinnaam geheel zorgeloos voor je te regelen.

Elke website heeft een plekje nodig op een speciale computer vanwaar het benadert kan worden via internet. De ruimte die op die computer beschikbaar is bepaald hoe groot de website kan worden. 

Een domeinnaam heb je nodig wanneer je een eigen website wilt en/of mailadressen wilt gebruiken eindigend op een bepaalde domeinnaam. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie (bijvoorbeeld .nl). 

Een speciaal plekje voor je website

Heb je bijvoorbeeld een website nodig voor fotografie waar je veel foto’s wilt kunnen tonen dan heb je meer ruimte nodig dan een website die enkel tekst en een paar plaatjes aan informatie te bieden heeft. Ook een muziekband zal meer ruimte nodig hebben vanwege de verschillende muziekbestanden.

Domeinnaam voor je bedrijf

En een mooie naam voor je website is ook van groot belang. Niet alleen een mooie naam, maar vooral een naam waarop je ook goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google en Bing. Een naam wordt geregistreerd bij een speciale instantie en wordt jaarlijks doorberekend. Wanneer je een domeinnaam hebt geregistreerd dan bezit je een uniek adres op het internet.

TESTIMONIALS

Reacties van klanten en gebruikers

Ik heb een paar gedachten en steekwoorden overgedragen en daar is Herman vervolgens me aan de gang gegaan. Hij heeft een nette zakelijke website ontworpen.

Jan Willem Veenhuis

Audio Verhuur Zwolle

Na jaren gewerkt te hebben met een eigen ontwikkelde website heb ik eindelijk de stap gemaakt om een specialist hiervoor in te huren. Herman heeft me geholpen om van een zelfbouw naar een professionele website te komen.

Frans Durieux

DGA, Aqua Innovation Network

Websiteonderhoud en onderhoudscontract

Wanneer je eenmaal een website hebt is het nog niet “klaar”. Zo kunnen er al snel na de oplevering (veiligheids)updates zijn voor het CMS systeem WordPress of voor het toegepast thema en/of voor bepaalde plugins. Ook kunnen er zaken zijn die betrekking hebben op de webhosting waardoor de website extra aandacht nodig heeft.

Graag bieden wij je de mogelijkheid om met een onderhoudscontract je te ontzorgen.

Updates, veiligheid en meer, veel meer...

WordPress is een uitermate bekend en veel gebruikt CMS systeem en heeft diverse thema’s en plugins. Door o.a. die bekendheid wordt het ook regelmatig vernieuwd met veiligheidsupdates of updates waarbij de mogelijkheden worden vergroot of verbetert. Mede door die bekendheid zijn vaak WP websites slachtoffer van hackers. Het is daarom ook van groot belang voor de beveiliging van de website om deze updates toe te passen. Soms kan het echter voorkomen dat bepaalde updates de website “beschadigen” waardoor deze niet meer toegankelijk is. Daarom moeten dergelijke updates worden voorafgegaan met een goede backup van de website!

Onderhoudscontract

Voor het onderhoud van je website bieden wij je drie verschillende pakketten aan.Onderhoudscontracten MDS Nederland

Van een BASIS-onderhoudspakket naar een STANDAARD-onderhoudspakket tot een PREMIUM-onderhoudspakket waarin alles zit wat u nodig heeft voor een degelijke en veilige website. Hieronder wordt in detail beschreven wat er allemaal in deze onderhoudspakketten zit.

Meer info…

website-onderhoud-en-onderhoudscontract-mds-nederland

Computerhulp online of op locatie

Eerste hulp bij problemen met je PC of laptop met OS Windows of Linux. Op dit moment verleen ik geen hulp aan Apple computers en laptops. MDS kan kleine problemen snel oplossen bij u thuis of eventueel via een online verbinding met speciale software. Zijn de problemen te groot dan lossen we het op een andere manier op, maar we zullen het oplossen.

 

We helpen je graag met…

INTERNET/NETWERK

INTERNET/NETWERK

 • Het installeren van de printer of printers
 • Internetsnelheid controleren en eventueel verbeteren
 • Veilig het internet op
 • Email problemen
 • Instellen verschillende e-mailprogramma’s
WINDOWS/LINUX

WINDOWS/LINUX

 • Veiligheid (antivirus programma’s)
 • Opschonen/backup computer
 • Computer opnieuw installeren
 • Snelheid computer verbeteren
WEBSERVICES

WEBSERVICES

 • MDS Online Hulp Software – voor Windows en Lunix
 • Zoeken met Google (zonder dat Google je in de gaten houdt!)
 • Hulp bij je bestaande of nieuwe website

Video voor je organisatie of event

Leuke en informatieve video voor je bedrijfspresentatie? Dat is nu voor een zeer aantrekkelijke prijs mogelijk! We bespreken een geschikte scenario voor de video en binnen korte tijd heb jij je bedrijfspresentatie of productvideo beschikbaar. Dit is geheel exclusief het maken van de opnames van foto’s en video’s. Indien wij dat ook voor je mogen verzorgen dan is dat zeker mogelijk. Dat doen wij voor je samen met één van onze partners.

Je product promoten met een video

Wanneer je jouw product meer onder de aandacht wilt brengen dan kun je dat uitstekend doen met een korte video inclusief achtergrond muziek en eventueel een voiceover. Ook dat is allemaal mogelijk bij MDS Nederland. Samen maken wij er een unieke productpresentatie van.

Je eigen bedrijf presenteren

Je bent net begonnen met je (nieuwe) bedrijf of bent al een tijdje bezig als ZZP-er dan is het ideaal om je middels een korte video je als bedrijf te presenteren. Een mooie korte video kun je dan prima op je eigen website plaatsen of via social media op bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Hieronder een voorbeeld van wat mogelijk is, maar uiteraard zijn de mogelijkheden divers. Zie ook bij onze projecten.

l

Ontwerp van logo, flyer en meer …

Een passend logo voor je bedrijf of organisatie. Of een flyer voor het onder de aandacht brengen van je evenement of product. Wij kunnen je ook daarmee helpen opdat je bedrijf, evenement, product groeit!
En vergeet ook niet je briefpapier of visitiekaartjes! Handig, dat allemaal onder één dak bij MDS Nederland!

logo voor je bedrijf of organisatie

Een op maat gemaakt logo is een goede manier om je als bedrijf te presenteren aan je klanten. Een afbeelding en “vertaald” waar je bedrijf voor staat kunnen wij je aanbieden. Afhankelijk van de complexiteit maken we ook gebruik van partners.

Flyers, posters e.d.

Voor het onder de aandacht brengen van een bepaald evenement, activiteit of informatie bieden wij je de mogelijkheid om een schitterende flyer of poster te ontwikkelen.

Briefpapier en visitekaartjes

Mooi briefpapier met de uitstraling van je eigen bedrijf met logo en bedrijfskleuren. Visitekaartjes eveneens met je logo. Allerlei soorten briefpapier en visitiekaartjes zijn mogelijk.

We zijn er om je te helpen!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te ontvangen of om teruggebeld te worden.
De velden met een * die zijn verplicht om in te vullen, anders kunnen we geen contact opnemen.
We helpen je graag verder!

 • Binnen 24 uur (of eerder) reactie
 • Geheel vrijblijvend
 • Gegevens worden alleen gebruikt voor onze communicatie
 • Onze privacy verklaring

Adres

Vliegenstein 42
8051 VE Hattem

Bedrijfsgegevens

KVK 64825876
BTW NL002148062B03

Openingstijden

Ma. t/m vr. : 10:00 - 17:30 uur
Za.: 11:00 - 13:00 uur
Zo.: Gesloten